Sanse- og naturbad

Sanse- og naturbad for stressramte

Forløb for grupper. Max. 10 deltagere

6 ugers forløb, én gang om ugen.

Citat af Thich Nhat Hanh:

Gå, som om dine fødder kysser jorden”.

Jeg tilbyder 3-4 timers forløb i naturen, hvor der primært arbejdes med at komme ned i kroppen og sanserne gennem øvelser og nærvær.

Sanse-og naturbadsterapi er et sundhedsfremmende forløb for stressramte og personer med stort behov for at komme ned i tempo. Sanse-og naturbad masserer og afbalancerer vores individuelle energisystem.

Du kan forvente at være i langsommeligheden. Vi går stillevandringer. Vi bruger tid og opmærksomhed på vores sanser og væren i nu’et.

Du guides under forløbet gennem simple vejrtrækningsøvelser, sanseøvelser, meditative øvelser og nemme fysiske øvelser. Vi finder tilbage til vores egen kerne, egen ro, uden forstyrrende distraktioner, som har kapret vores fokus.

Disse øvelser aktiverer vores parasympatiske nervesystem og nedsætter vores kortisolniveau.

Vi forbinder os med naturens skønhed og vejrets foranderlighed.

Undervejs i dette forløb vil vi have forskellige fokusområder. Fra gang til gang vil fokus rykke sig til nye områder. Vi starter altid med vejrtrækning og tilladelse.


Sanse og naturbad for virksomheder

Er du leder i en virksomhed, offentlig eller privat og ønsker du at give dine medarbejdere et tiltrængt ”åndedrag i naturen” à 3-4 timer?

Har I haft en hektisk periode og trænger dine medarbejdere til at mærke sig selv i andet tempo, så kan det være en kæmpe gave, du kan give til dine medarbejdere.

Eller ønsker du at tilbyde din egen ledergruppe en ny måde at være sammen om noget på? Dette implicerer ikke jeres daglige arbejde, men vil være en pause fra jeres daglige arbejde.

Så kan jeg efter aftale tilbyde et sanse-og naturbad i jeres nære naturområde.

Gruppestørrelse max 10-12 deltagere

Kontakt mig for pris